Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Ryby
Halibut v bramborovém kabátku
publikováno 09.11.2016
Halibut v bramborovém kabátku
(Z této dávky připravíte 1 porci)
133g filetu z halibuta
60g smetany 12%
5g olivového oleje
140g brambor
hrst hladkolisté petržele
sůl
pepř
POSTUP:
1. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
2. Rybu osolíme a na stranu bez kůže přitlačíme část bramborových plátků.
3. Olivový olej rozehřejeme a položíme na něj rybu bramborovými plátky dolů. Opékáme z obou stran dozlatova.
4. Zbylé brambory podlijeme smetanou a uvaříme doměkka. Osolíme a opepříme.
5. Rybu servírujeme na lůžku ze smetanových brambor a zdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
V diskuzi není zatím žádný příspěvek
Kategorie: fitness
Návštěv: 34007
Dnes: 0
Online: 1