Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Saláty

Salát s pečenými broskvemi a liškami

publikováno 09.12.2016

Salát s pečenými broskvemi a liškami

(Z této dávky připravíte 4 porce)

4 broskve
400g lišek
600g mladých lístků mangoldu nebo špenátu
olivový olej
30g piniových jader
sůl a čerstvě mletý pepř
ovocný nevo vinný ocet
kvalitní za studena lisovaný salátový olej


 

POSTUP:

1. Listy mangoldu operte a nechte okapat. Broskve zbavte pecek a nakrájejte na čtvrtky. Rozložte je na plech a pokapte olivovým olejem. Pečte 20 minut v troubě vyhřáté na 200°C. Vyndejte a nechte zchladnout.

2. Mezitím na troše olivového oleje zprudka orestujte lišky, přidejte pinie a nechte lehce zhnědnout. Odstavte a nechte zchladnout. Z octa, oleje, soli a pepře umícheje zálivku.

3. Lístky dejte na mísu, pokropte zálivkou, navrch rozprostřete vlažné houby a broskve. Ihned podávejte.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz