Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Ryby

Treska marinovaná v medu

publikováno 12.04.2017 (aktualizováno 19.04.2017)

Treska marinovaná v medu

(Z této dávky připravíte 4 porce)

3/4 šálku medu
1/2 šálku sójové omáčky
1/2 šálku sdezamového oleje
1/2 šálku jablečného vinného octa
1 lžička čerstvě umletého pepře
1 lžička čerstvého, strouhaného zázvoru
4 180g filety z tresky 
olivový olej 

 

POSTUP:

1. Smíchejte med, sójovou omáčku, sezamový olej, vinný ocet, pepř a zázvor ve velké míse. Pak do směsi přidejte rybí maso. Marináda by měla pokrývat všechny kousky masa. Mísu uzavřete víkem a maso nechte přes noc v lednici.

2. Předehřejte troubu na 180°C. Vyndejte maso z marinády a dejte ho na pekáč vytřený kapkou olivového oleje. Pečte sedm až devět minut. Podáveje se salátem rukola a rýží natural. 

 

Obsah výživových látek v jedné porci:

Kalorie: 256, tuky celkem: 9g, sacharidy celkem: 38g, vláknina: 8g, cukry 28g, bílkoviny: 10g.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz